HomeSend E-mailSite Map
Български  |  English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Write Message

* Please enter “Name”.

* Please enter “E-mail”.

* “E-mail” must contain an e-mail address.
* Please enter “Text”.

* Please enter “Type the code shown”.
 
 

Станчо 01 October 2013 20:34

Много поздрави от Станчо.
Наздраве!
 

Ади Цанова 25 October 2012 14:34

Скъпи Приятели от невероятната група "АКАГА". Толкова дълго време сме приятели, и толкова дълго време обожавам вашето творчество, че се чувствам виновна от факта, че до този момент не съм се изказала и аз в Книгата ви за гости. Простете за това огромно забавяне от моя страна.
Когато чуя думата "група", съчетана в изречение или в контекстта на някой личен или служебен разговор, първата дума, която асоциативно следва е "АКАГА". Колко групи, бендове и формации се появяваха през годините и колко от тях останаха релевантни асоциативно в съзнанието на хората. Николко, ОСВЕН "АКАГА". Колегите ви могат само да завидят на невероятния ви ентусиазъм през годините - да предлагате все нови и нови неща на публиката. Всяко събитие с вас е страхотен купон, който е с дълги затихващи функции дни след него. Мисля си, че и чудесното приятелство, което споделяте в групата, е от важно значение за вашия успех. Останете приятели, защото, ако това е формулата ви да бъдете Най-добрите, то това е единствения начин да не ни разочаровате - нас - вашите почитатели и приятели. НА ДОБЪР ЧАС! с новите проекти и до нови взаимни творчески срещи.
Ади Цанова и ADI'S COOK & BOOK
 

Светла 01 September 2012 11:43

Страхотно лято,момчета благодарение на вас беше тази година.Много ще ни липсвате и се надяваме да ви видим пак следващото лято в Бургас,естествено ако имате път и зимата ще спретенем страхотен купон ОТНОВО.Много целувки и поздрави от дамската компания хахаха.
 

Илиана Димова 12 May 2012 09:54

Много яко стана снощи (11 май 2012) в "Рубаят" - Стара Загора! Благодарим ви! И най - малките ви фънки фенки - Йоана и София - заспаха щастливи с новите си дискове след готината вечер.
Е, имаше един недостатък - изпихме много вино и вината е отчасти ваша:-) Но...вече ви простихме, welcome пак в нашия град!
 

дида милева 18 April 2012 09:15

ОБИЧАМ АКАГА
с най-добри пожелания за здраве и успех!
 

Akaga 31 December 2011 14:43

Здравейте на всчки и весели празници от цялата банда!Относно концерта ни по случай юбилея на групата,все още го няма на DVD,но смятаме след като се върнем от чужбина да поработим по въпроса и да го издадем и на DVD.
Най-добри пожелания на всички за новата година.Обичаме ви!
 
12345678910»
Akaga - 20 years
Banner Guitar Pirates
Guitar Pirates (feat. Peter Glavanov) - Single
www.montemusic.net
Guestbook
 © 2009 Akaga.NET.